GUCCI Bloom Gift Set EDP 50 ml

GUCCI Bloom Gift Set EDP 50 ml + mini EDP 7,4 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 6.300,00 ден
Цена: 6.300,00 ден
Опис Мирисни ноти

Основни: Jasmine, Tuberose, Rangoon creeper musk

Земја на потекло Шпанија

Марка Carolina Herrera

Тип Тоалетна вода

Сезона пролет/лето

Мирисна група Цветни, Пудрести

Коментари

Нема коментари за овој производ.