fbpx

BURBERRY Touch Women EDP 100 ml

Парфемот е мек и комотен со воздржана свежина во високите ноти на црна рибизла, црвена пиперка и портокал кои водат кон прекрасните цветни ноти во срцето.
BURBERRY Touch Women EDP 100 mlBURBERRY Touch Women EDP 100 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 5.300,00 ден
Цена: 5.300,00 ден
BURBERRY Touch Women EDP 100 ml
BURBERRY Touch Women EDP 100 ml
Опис Овој парфем се појавува во револуционерно време за Burberry, кога конзервативниот бренд се отвора кон модерниот свет со доаѓање на арт директорот Roberto Menichetti во 1998 година. Лице на парфемот како и на комплетниот тренд на промена во компанијата е британскиот модел Stella Tennant.

Парфемот е мек и комотен со воздржана свежина во високите ноти на црна рибизла, црвена пиперка и портокал кои водат кон прекрасните цветни ноти во срцето. Розата, момината солза и јасминот се мешаат со овошните нијанси на праска и малина.

Креиран е од Michel Girard.

Мирисни ноти

Горни: Orange, Black currant, Dewberry, Rose oil

Средни: Jasmine, Lily, Tuberose, Peach, Raspberry

Основни: Oak wood, Vanilla, Cedarwood

Коментари

Нема коментари за овој производ.