fbpx

Ваги за телесна тежина

Со дијагностички баланс и БИА - анализа на биоелектричната ...

Дијагностичка вага за телесна тежина ISKRA GBS1530-GR
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со ...

Дигитална вага за телесна тежина Iskra GBS1500
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со ...

Дигитална вага за телесна тежина Iskra GBS1500-Zn
Цена:
Цена без ДДВ: 1.190,00 ден
Цена: 1.190,00 ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со ...

Дигитална вага за телесна тежина Iskra GBS1500-Sq
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.