Преси и фигара за коса

ЕТА Rosalia 0328 90000 фен со топол воздух ги комбинира ...

Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Изработката на убави кадрици бара употреба на соодветно ...

Фигаро Rowenta CF-2118
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден

Фигаро за коса со керамичка облога.

Фигаро Adler AD 2107
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Преса за коса, со модерен дизајн и технологија, која ...

Преса за коса Lafe PSJ-002
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Oпремена со керамички турмалин плочи по кои совршено се ...

Преса за коса ETA 5336 90000
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Преса за коса која совршено ќе се вклопи во вашата рака и ...

Преса за коса Rowenta SF1512F0
Цена:
Цена без ДДВ: 1.399,00 ден
Цена: 1.399,00 ден

Керамичката површина овозможува лесно пливање и ја штити ...

Преса за коса Gorenje HS90BG Ceramic
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден

Четка за исправање на коса со LCD екран.

Четка за исправање коса CR2313
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Фигаро со брзо загревање за 60 секунди.

Rowenta CF3352F0 фигаро за коса за коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден

Преса за коса со екстра јонска нега.

Gorenje HS110PR Ceramic преса за коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Преса за коса, која израмнува и витка.

Преса за коса Rowenta SF4522D0
Цена:
Цена без ДДВ: 2.998,00 ден
Цена: 2.998,00 ден

Преса за коса, со модерен дизајн и технологија.

Преса за коса REVLON RVST 2416E Ceramic
Цена:
Цена без ДДВ: 2.999,00 ден
Цена: 2.999,00 ден

Висок квалитет на керамички слој на додатоци кои штитат ...

Ротирачки фен фигаро Grundig HS-6520
Цена:
Цена без ДДВ: 3.599,00 ден
Цена: 3.599,00 ден

Rowenta multi styler е единствениот обликувач со 14 ...

Обликувач за коса Rowenta CF4132D0
Цена:
Цена без ДДВ: 3.798,00 ден
Цена: 3.798,00 ден
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.