fbpx

Фенови и четки за коса

Стилски, компактен травел фен за сушење коса.

Iskra RH-1818-1 (White) Травел фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден

Стилски, компактен, моќен травел фен за сушење коса,со ...

Tristar HD-2359 Травел фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Стилски, компактен травел фен за сушење коса.

Iskra RH-1818-1 (Black) Травел фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса.

Iskra RH-1803AM-1 (Black) Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса.

Iskra RH-1803AM-1 (Black - Pink) Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса.

Iskra RH-1827M-5 (Bronze) Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса.

Iskra RH-1827M-5 (Black) Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса.

Iskra RH-1827M-5 (Purple) Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Со 2 четки со различна големина.

Четка фен AD203
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Професионален фен за сушење коса, погоден за фризерски ...

Grundig HD-6080 Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Професионален фен за сушење коса, погоден за фризерски ...

Grundig HD-6760 Фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Со автоматски прекинувач кога фенот се става на држачот.

Фен со држач на ѕид AD 2252
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Професионален, ионски фен за сушење коса.

Grundig HD-7581 Ионски фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 2.098,00 ден
Цена: 2.098,00 ден

Четка фен со јонизатор.

Четка фен AD2023
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Сет со ионски фен за сушење коса и ротирачки фен фигаро.

Grundig сет HD-7581 Ионски фен за сушење коса + HS-6520 Ротирачки фен фигаро
Цена:
Цена без ДДВ: 5.700,00 ден
Цена: 4.490,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди