fbpx

Лизгалка

Градинарски тобоган за деца 251 x 84 x 147 cm
ЛизгалкаЛизгалка
Цена:
Цена без ДДВ: 9.500,00 ден
Цена: 9.500,00 ден
Опис Синиот пластичен тобоган е одлична забава во градината.

Благодарение на неговиот дизајн и многу лесно склопување, лизгачот може да се носи со вас на кое било место што ќе го одберете.

Малите сакаат да поминуваат долги часови на игралишта, благодарение на тобоганот INTEX можете да имате игралиште во својата градина!

Широкиот лизгач и цврстата потпора обезбедуваат стабилност на лизгачот.

Интекс го дизајнираше со акцент на квалитетот и безбедноста. Поцинкувани челични цевки обложени со прав, дводелна, лиена пластична конструкција се изработени имајќи ја предвид издржливоста на материјалот.

Забава за деца од 3-10 години.

Лизгачката има скалила што не се лизгаат за да се обезбеди безбедност при качување, но играта треба да се одвива под надзор на возрасен.

Спецификација: Сигурна забава Цврста челична рамка и издржливи пластични скали 3-делна лиена пластична конструкција Мазен, брановиден дизајн

Димензии (склопени): 251 x 84 x 147 cm

Дијаметар на челични цевки: 28 mm

Возраст: 3-10 години

Коментари

Нема коментари за овој производ.