Базени

Детски базен на надувување со три воздушни комори во ...

Intex детски базен
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден

Прскалка стоногалка за екстра забава!

Прскалка стоногалка
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден

Детски базен со покрив за заштита од сонце.

Детски базен полжав
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Уникатен и забавен детски базен во форма на печурка со ...

Детски базен Печурка
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден

Детски базен со штитник за сонце.

Детски базен Winnie The Pooh
Цена:
Цена без ДДВ: 1.000,00 ден
Цена: 1.000,00 ден

Мал детски базен, кој брзо се полни и монтира било каде, ...

Intex детски базен
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Детски базен со прскалка за уште поголема забава.

Детски базен кит
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

Базен на надувување со димензии 183 х 51 см.

Базен Easy Set
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Детски базен со лизгалка и додатоци на надувување.

Детски базен Gator
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Детски базен со Cars мотиви за незаборавна летна забава.

Детски базен Cars
Цена:
Цена без ДДВ: 3.400,00 ден
Цена: 3.400,00 ден

Intex семеен базен со димензии 229х229х56 см.

Intex базен со седишта 57495
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Базен на надувување со димензии 305 х 76 см.

Базен Easy Set
Цена:
Цена без ДДВ: 3.600,00 ден
Цена: 3.600,00 ден

Совршен базен за детска забава.

Детски базен Rainbow Ring
Цена:
Цена без ДДВ: 4.000,00 ден
Цена: 4.000,00 ден

Едноставен за монтирање со димензии 244х76 см.

Intex Easy set базен со пумпа
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден

Детски базен со 2 базени и лизгалка.

Детски базен Happy Dino
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден

Содржи два базени, помал и поголем и лизгалка.

Детски базен Jungle Adventure
Цена:
Цена без ДДВ: 4.700,00 ден
Цена: 4.700,00 ден

Базен на надувување со димензии 365 х 76 см.

Базен Easy Set
Цена:
Цена без ДДВ: 4.950,00 ден
Цена: 4.950,00 ден

Лизгалка со дизајн на ајкула за бескрајна летна забава.

Лизгалка Surf 'N Slide
Цена:
Цена без ДДВ: 6.300,00 ден
Цена: 6.300,00 ден
Страница 1 од 2