fbpx

Белешките на Лајла Грејс

Кратки, луцидни и искрени размисли на кои секогаш ќе им се навраќате!
Белешките на Лајла ГрејсБелешките на Лајла Грејс
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Опис Настаните не се вистински. Односно тие се вистински во секој можен поглед, но јас им го сменив крајот, или дури и самиот почеток. Беше премногу болен или можеби и премногу едноставен за раскажување. Ликовите можеби во вистинскиот живот не заслужија вака да завршат, некои можеби завршија, а другите се можеби само моја илузија. Можеби мојата гордост ја избрка храброста и ме направи кукавица. Но, на некој начин, јас најдов како да ја раскажам мојата приказна онака како што сакав да заврши. Како што немав храброст да ја погазам гордоста и да се борам за таквиот крај. Туку дозволив љубовта да се испогани, на сите можни начини на коишто луѓето ќе успеат да го испоганат и најчистото – и најчистата душа и најчистата љубов. Но, сепак, и по толку време, со тоа што ги раскажав приказните со променет преплет на настаните, таа невина наивност ќе остане чиста и засекогаш ќе живее во менe.

Автор: Марија Јаневска

Издавачка куќа: ТРИ

ИСБН: 978-608-230-195-2

Година на издавање: 2013

Број на страни: 274

Димензии: 125x195

Корица: мека

Јазик: МК

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди