fbpx

Жестоки пијалоци

Вишновка од Бовин е ликер направен на традиционален начин ...

Bovin Visnovka 0.5л.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Ракијата, Жестока Земунска Вилјамовка е направена од ...

Ракија Жестока Земунска Вилјамовка 0,7L + Гратис чаша за ракија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Ракија Жестока Земунска Сливова 5 години одлежана 0,7L

Земунска Сливова 5 години одлежана 0,7L + Гратис чаша за ракија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Ракија која ќе ви долови прекрасни моменти, со нејзиното ...

Ракија Езимит Стара Куќа жолта 0,7L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Природна жолта лозова ракија произведена со класична ...

Bovin Природна жолта лозова ракија 0.5 л.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Бовин Фина Ракија е посебна мешавина направена од вино ...

Bovin Св. Трифун ракија 0.5л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Ракијата, Жестока Земунска Дуњевача е направена од ...

Ракија Жестока Земунска Дуњевача 0,7L + Гратис чаша за ракија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Текила Сиера, има добиено повеќе награди од меѓународно ...

sierra-tequila-silver
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Само најдобрите состојки: “остареното” ирско виски и ...

Ликер Feeney’s Irish Cream 1L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Hankey Bannister е глобално признат бренд со корени од 1757 ...

Виски Hankey Bannister 1L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Captain Morgan Original Spiced Gold е врвен алкохолен ...

Captain Morgan Gold 0.7л.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден

Вотката Smirnoff е најпознатиот бренд на вотка во светот.

Вотка Smirnoff Red 0.7л.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден

Спирос Метакса го создал овој уникатен специјалитет во 1888 ...

Бренди Metaxa 5 Stars 1L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Вотката Finlandia се смета за водечка премиум вотка во ...

Вотка Finlandia 0.7л.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.850,00 ден
Цена: 1.850,00 ден

Justerini & Brooks Rare или попознат како J&B Rare е ...

Виски J&B Rare 0.7л.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

Шкотското виски Lauder’s за прв пат се појави во 1834 ...

Виски Lauder’s Finest 1L
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

Вкусот на Johnnie Walker Red Label може да се опише како ...

Виски Red 40% Vol JOHNNIE WALKER 0.7л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Аперол е горчлив ликер со потекло од Италија.

Ликер APEROL 1л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден
Страница 1 од 5
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.