fbpx

Деликатесни корпи

Одбрани чоколадни задоволства за секоја возраст.

Kinder Surprise, Kinder Bueno и Kinder чоколади во Киндер корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_4590
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

IMG_4602
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_46362
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Киндер торта за љубителите на чоколади.

Киндер торта
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Чоколадно срце обвиткано со Kit Kat чоколади и наполнето со ...

Kit Kat чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Испратете необично изненадување.

Изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Ексклузивно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Чоколадно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Извонреден подарок за различни поводи.

Здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Златни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасно аранжирана цветна корпа со шампањ.

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Киндер чоколади, Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца во корпа во облик на срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Голема кутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и ...

Kутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и мала бонбониера
Цена:
Цена без ДДВ: 2.650,00 ден
Цена: 2.650,00 ден

Освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, ...

Чоколаден ден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Вистинско изненадување за сите возрасти.

Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Испратете необично изненадување.

Мислам на тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Испратете необично изненадување.

Наздрави со мене
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
Страница 5 од 7