fbpx

Деликатесни корпи

Ferrero Raffaello и Kinder Surprise ќе го разубават денот ...

Среќен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Испратете подарок од срце.

Чоколадна љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака на чоколадите и ...

Корпа со вино и чоколади Само за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Слатка награда
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Денес е посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.850,00 ден
Цена: 1.850,00 ден

Чоколади и плишано мече спакувани во корпа во облик на срце.

Те гушкам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Изненадување за децата, но и за возрасните.

Аранжман од 12 Kinder Surprise јајца обвитани со Kinder чоколади
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Вино со апетисани и чоколади во украсна кутија е секогаш ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Корпа со Corona пива, Ferrero чоколади и чоколадни пралини.

Beer and Cheer
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате ...

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Kinder чоколади и Pringles чипс декорирани во форма на ...

Училишна забава
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Највкусните Kinder чоколади спакувани во украсна кутија.

Kinder Surprise, Kinder Delice и Kinder Country спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Покажете ја вашата благодарност испраќајќи Merci бонбониера ...

Ти благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата ...

Од мене за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Киндер чоколади аранжирани во облик на училишно ранче во ...

Киндер ранче со прибор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Страница 2 од 7