fbpx

Деликатесни корпи

Аранжман од Ferrero Rocher и свежи хризантеми за испраќање ...

Ти си моето богатство
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден

Special Order

сликата не е подесена
Цена:
Цена без ДДВ: 2.950,00 ден
Цена: 2.950,00 ден

Голема кутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и ...

Kутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и мала бонбониера
Цена:
Цена без ДДВ: 3.000,00 ден
Цена: 3.000,00 ден

Чоколаден аранжман со Lindor Lindt пралини за честитање на ...

Чоколадна љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 3.000,00 ден
Цена: 3.000,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади, Ferrero ...

Kinder чоколадно доживување
Цена:
Цена без ДДВ: 3.000,00 ден
Цена: 3.000,00 ден

Освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, ...

Чоколаден ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Вистинско изненадување за сите возрасти.

Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Испратете необично изненадување.

Мислам на тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Испратете необично изненадување.

Наздрави со мене
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и ...

Ти благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Ликер Baileys Original Irish Cream 0,7L и Ferrero Rocher ...

Честитки од срце
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci и Kinder чоколади, дополнет со ...

За твојот посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Киндер чоколади, Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца во корпа во облик на срце
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Прекрасно аранжирано срце, полно со чоколади и плишано мече.

Киндер срце со подарок
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и ...

Merci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите внимание.

Благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Голема корпа полна со апетисани, бонбониера, зимски чај, ...

Зимска идила
Цена:
Цена без ДДВ: 3.400,00 ден
Цена: 3.400,00 ден

Оваа корпа е со две вина Тиквеш и Бовин, наменета за сите ...

Винска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден
Страница 7 од 9