fbpx

Shilomagazine.com.au - 08.10.2019

Весник Илинден - 05.10.2019

Вечер - 29.05.2019

Makfax - 29.05.2019

Inpress - 25.02.2016

Нова Македонија - 04.03.2015

Дневник - 16.05.2014

Утрински Весник - 27.10.2013

Капитал - 31.05.2013

Капитал - 26.03.2013

Курир - 05.02.2013

МИА - 14.01.2013

Дневник - 14.01.2013

Утрински Весник - 14.01.2013

Сител - 14.01.2013

Дневник - 23.11.2012

It.com.mk - 09.05.2012

Plusinfo.mk - 09.05.2012

Теа Модерна - 08.05.2012

Plusinfo.mk - 01.03.2012

Курир - 01.03.2012

Press24 - 01.03.2012

Plusinfo.mk - 01.03.2012

Фокус - 01.03.2012

Вечер - 01.03.2012

Дневник - 01.03.2012

Капитал - 19.11.2011

Дневник - 14.11.2011

Вечер - 19.08.2011

Радио Слободна Европа - 16.07.2011

Капитал - 08.06.2011

Глобус - 10.05.2011

Теа Модерна - 04.05.2011

Капитал - 20.04.2011

Вечер - 20.04.2011

Бизнис - 11.04.2011

Lajmpress - 30.06.2010

Макфакс - 29.06.2010

Претприемач (Нова Македонија) - 26.05.2010

Бизнис - 29.04.2010

Капитал - 16.04.2010

Утрински Весник - 23.02.2010

Шпиц - 14.02.2010

Нова Македонија - 21.01.2010

Претприемач (Нова Македонија) - 21.01.2010

Click - декември 2009

Алфа ТВ - 26.12.2009

Deutsche Welle - 29.11.2009

Сител - 18.11.2009

Канал 5 - 15.11.2009

Канал 5 - 09.11.2009

Вечер - 13.10.2009

Време - 07.10.2009

Бизнис - 25.09.2009

Click - 06.2009

Вип Гала -  06.2009

1Е - 10.06.2009

1E - 27.05.2009

Капитал - 23.04.2009

Капитал - 23.04.2009

Македонско Сонце - 16.04.2009

Капитал - 16.04.2009

Investors.com - 15.04.2009

Pitstop - 15.04.2009

Idividi - 15.04.2009

Бизнис - 15.04.2009

Форум - 15.04.2009

Нова Македонија - 15.04.2009

Шпиц - 15.04.2009

Време - 15.04.2009

Вечер - 15.04.2009

Утрински Весник - 15.04.2009

TMCNET - 14.04.2009

Тотал - 14.04.2009

Канал 5 - 14.04.2009

МРТ - 14.04.2009

МИА - 14.04.2009

Теа Модерна - 11.03.2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.