Бонбониера Бајадера за слава

Бонбониера со печатени пораки за претстојните слави.
Бонбониера Бајадера за слава Бонбониера Бајадера за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 560,00 ден
Цена: 560,00 ден
Бонбониера Бајадера за слава
Бонбониера Бајадера за слава
Бонбониера Бајадера за слава
Бонбониера Бајадера за слава
Бонбониера Бајадера за слава
Бонбониера Бајадера за слава
Бонбониера Бајадера за слава
Бонбониера Бајадера за слава Петковден
Бонбониера Бајадера за слава Петковден
Опис Бонбониера со бајадера чоколади, на кои се испечатени пораки.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки.

Претстојни слави и имендени:

14 Ноември - Св. Кузман и Дамјан,

21 Ноември - Св. Архангел Михаил,

04 Декември - Пресвета Богородица,

08 Декември - Св. Климент Охридски,

19 Декември - Св. Никола.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.