fbpx

Плочи

Електрична плотна со 4 грејни зони.

_________________52149372132eb7
Цена:
Цена без ДДВ: 6.240,00 ден
Цена: 6.240,00 ден

Вградна електрична плоча за готвење со 4 грејни зони.

_________________52149b7e098127
Цена:
Цена без ДДВ: 7.750,00 ден
Цена: 7.750,00 ден

Стаклокерамичка плоча со дигитален дисплеј и 4 грејни зони. ...

_________________5214993484ced4
Цена:
Цена без ДДВ: 9.990,00 ден
Цена: 9.990,00 ден

Вградна плоча со 2 проширени зони за греење.

њирпоол
Цена:
Цена без ДДВ: 16.999,00 ден
Цена: 16.999,00 ден

Вградна електрична плоча со уникатен дизајн.

горење3
Цена:
Цена без ДДВ: 17.990,00 ден
Цена: 17.990,00 ден

Вградна стаклокерамичка плоча со бела боја.

_________________5214a5f6aa8d61
Цена:
Цена без ДДВ: 19.150,00 ден
Цена: 19.150,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди