Фрижидери

Фрижидер со капацитет 110 л.

Koncar Фрижидер H1A 48 112.BF
Цена:
Цена без ДДВ: 7.990,00 ден
Цена: 7.990,00 ден

Фрижидер со капацитет 80 л.

Favorit R-141 Фрижидер
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден

Фрижидер со капацитет 84 л.

KONCAR Фрижидер H1A 48 110.BF
Цена:
Цена без ДДВ: 8.500,00 ден
Цена: 8.500,00 ден

Фрижидер со запремнина 227 л.

KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.BF бел
Цена:
Цена без ДДВ: 11.990,00 ден
Цена: 11.990,00 ден

Фрижидер со капацитет 213 л.

Favorit RF-263 Комбиниран фрижидер
Цена:
Цена без ДДВ: 11.999,00 ден
Цена: 11.999,00 ден

Фрижидер со запремнина 230 л.

KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.SF силвер
Цена:
Цена без ДДВ: 12.990,00 ден
Цена: 12.990,00 ден

Фрижидер со волумен 213 л.

Favorit RF-263 S Комбиниран фрижидер
Цена:
Цена без ДДВ: 13.499,00 ден
Цена: 13.499,00 ден

Фрижидер со капацитет 223 л.

BEKO RDSA 240 K20 W Комбиниран фрижидер
Цена:
Цена без ДДВ: 13.999,00 ден
Цена: 13.999,00 ден

Фрижидер со капацитет 223 л.

BEKO RDSA 240 K20 S Комбиниран фрижидер
Цена:
Цена без ДДВ: 13.999,00 ден
Цена: 13.999,00 ден
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.