fbpx

Лична хигиена

Детската прва четка за заби е изработена од мек силикон.

Прва четка за заби
Цена:
Цена без ДДВ: 200,00 ден
Цена: 200,00 ден

За безбедно сечење на малите остри ноктиња.

Canpol грицкалка за нокти
Цена:
Цена без ДДВ: 299,00 ден
Цена: 299,00 ден

Глодалките МАМ Bite & Relax ги смируваат надразнетите непца.

Глодалка Bite&Relax
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Глодалките МАМ Bite & Relax ги смируваат надразнетите непца.

Глодалка Bite&Relax
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Содржи ноктарица, ножици и турпија.

Сет за нега
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Детски прибор - 3 делен прибор за учење.

Прибор за јадење
Цена:
Цена без ДДВ: 390,00 ден
Цена: 390,00 ден

Сет од две меки лажички.

Прибор за јадење
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден

Мекиот материјал од микрофибер ги чисти непцата, ги ...

Зајче за усна нега
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Уникатниот облик на делот за ладење на гризалката, ги ...

Глодалка со течност за ладење
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Прибор со штит кој спречува детето да ги стави вилушката и ...

Прибор за јадење
Цена:
Цена без ДДВ: 499,00 ден
Цена: 499,00 ден

За нежна и чиста кожа на главата на вашето малечко.

Чешел и четка за коса
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Сад-организатор во кој ќе ги чувате сите потренни работи за ...

Maltex организатор со прибор за бањање
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден