fbpx

Кенгури

Се препорачува за деца со тежина од 3,6 до 9,1 килограми.

Кенгур Simple 2во1
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Кенгур погоден за деца од 3,5 до 14 кг или од 3 до 18 ...

Freeon кенгур 3во1 Carry me
Цена:
Цена без ДДВ: 2.790,00 ден
Цена: 2.790,00 ден

За носење на децата од раѓање до 2 години (3.5 до 12 кг)

 Марама - Кенгур
Цена:
Цена без ДДВ: 3.390,00 ден
Цена: 3.390,00 ден

Кенгурот 5 во 1 е одличен за родителите кои сакаат да ...

Кенгур Explore 5во1
Цена:
Цена без ДДВ: 3.990,00 ден
Цена: 3.990,00 ден

Удобен и иновативен за потполно искуство за носење на ...

Кенгур Comfort 8во1
Цена:
Цена без ДДВ: 4.690,00 ден
Цена: 4.690,00 ден

Исклучително мекиот кенгур 6 во 1 е направен од мек ...

FreeON кенгур Discovery 6во1
Цена:
Цена без ДДВ: 4.690,00 ден
Цена: 4.690,00 ден