fbpx

Соковници

Електрична цедилка за цитрусни овошја.

Електрична цедилка CM 8040
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Цедалка за цитрусно овошје.

Gorenje CJ40W цедалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Цедалка за подготовка на освежителна лимонада.

cedalka-430x430
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Електрична цедалка за цитрусни овошја.

Цедалка за цитрусни овошја MS 4010
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Цедалка за подготовка на освежителни овошни напивки.

8020-430x430
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Практичен и функционален соковник со голем капацитет.

Соковник Severin ES 3570
Цена:
Цена без ДДВ: 6.900,00 ден
Цена: 6.900,00 ден

Соковник за бистар сок.

Соковник Severin 3567
Цена:
Цена без ДДВ: 7.990,00 ден
Цена: 7.990,00 ден

Соковник за подготовка на здрави напитоци.

Sliki-za-web2019_1-Recovered-169
Цена:
Цена без ДДВ: 8.399,00 ден
Цена: 8.399,00 ден

Соковник с одлични перформанси за подготовка на здрави ...

Sliki-za-web2019_1_1640074209-239
Цена:
Цена без ДДВ: 9.499,00 ден
Цена: 9.499,00 ден