fbpx

Прочистувачи и овлажнувачи на воздух

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Цена:
Цена без ДДВ: 36.700,00 ден
Цена: 36.700,00 ден

Blueair Classic 205 Air Purifier со HEPASilent Филтрација ...

Прочистувач на воздух Blueair CLASSIC 205
Цена:
Цена без ДДВ: 24.599,00 ден
Цена: 24.599,00 ден

Blue Pure 221 Air Purifier со филтер за честички и активен ...

Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC
Цена:
Цена без ДДВ: 20.999,00 ден
Цена: 20.999,00 ден

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Sharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 11.999,00 ден
Цена: 11.999,00 ден

Уредот сам препознава кога треба да се уклучи и исклучи за ...

Mi Air Purifier PRO Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 17.999,00 ден
Цена: 17.999,00 ден

WINIX Zero прочистувач со сензор за ПМ честички и тајмер.

Winix Zero прочистувач на воздух + сет гратис филтри
Цена:
Цена без ДДВ: 19.000,00 ден
Цена: 19.000,00 ден

WINIX Tower QS прочистувач со сензор за ПМ честички и JBl ...

Winix Tower QS прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 19.999,00 ден
Цена: 19.999,00 ден

Прочистува оптимално до 37м2.

Прочистувач на воздух Mi Air Purifier 2S
Цена:
Цена без ДДВ: 11.999,00 ден
Цена: 11.999,00 ден

Winix Signature U300 прочистувачите на воздух користат ...

Прочистувач на воздух Winix U300
Цена:
Цена без ДДВ: 17.999,00 ден
Цена: 17.999,00 ден

Ефективна област 45 м2.

Mi Air Purifier 3H Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 13.499,00 ден
Цена: 13.499,00 ден

За оптимална површина 45 м2.

Winix U450 прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 21.999,00 ден
Цена: 21.999,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди