Прочистувачи и овлажнувачи на воздух

Исклучително тивок, обезбедува фино и продолжено испарување.

Laica HI 3012 овлажнувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 3.590,00 ден
Цена: 3.590,00 ден

Уште од првиот ден овлажнувачот го заштитува вашето бебе од ...

Овлажнувач на воздух Gorenje H17BY
Цена:
Цена без ДДВ: 3.599,00 ден
Цена: 3.599,00 ден

Ултрасоничен модел наменет за потребите на децата.

Laica HI 3011 овлажнувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 3.990,00 ден
Цена: 3.990,00 ден

Оптимална предвидена површина-15-20 м2.

Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден

Оптимална предвидена површина до 15 м2

Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Цена:
Цена без ДДВ: 8.999,00 ден
Цена: 8.999,00 ден

Предвидена површина на прочистување 20-м2

Gorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 10.490,00 ден
Цена: 10.490,00 ден

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Прочистувач на воздух Sharp FU-Y30EU-W
Цена:
Цена без ДДВ: 10.999,00 ден
Цена: 10.999,00 ден

Ултра-тивок и енергетски ефикасен.

Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 11.999,00 ден
Цена: 11.999,00 ден

Прочистува оптимално до 37м2.

Прочистувач на воздух Mi Air Purifier 2S
Цена:
Цена без ДДВ: 12.999,00 ден
Цена: 12.999,00 ден

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Прочистувач на воздух Sharp KC-930EU-W
Цена:
Цена без ДДВ: 16.999,00 ден
Цена: 16.999,00 ден

Winix Signature U300 прочистувачите на воздух користат ...

Прочистувач на воздух Winix U300
Цена:
Цена без ДДВ: 16.999,00 ден
Цена: 16.999,00 ден

Уредот сам препознава кога треба да се уклучи и исклучи за ...

Mi Air Purifier PRO Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 17.999,00 ден
Цена: 17.999,00 ден

WINIX Zero прочистувач со сензор за ПМ честички и тајмер.

Winix Zero прочистувач на воздух + сет гратис филтри
Цена:
Цена без ДДВ: 18.000,00 ден
Цена: 18.000,00 ден

WINIX Tower QS прочистувач со сензор за ПМ честички и JBl ...

Winix Tower QS прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 19.999,00 ден
Цена: 19.999,00 ден

Blue Pure 221 Air Purifier со филтер за честички и активен ...

Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC
Цена:
Цена без ДДВ: 20.999,00 ден
Цена: 20.999,00 ден

Предвидена површина на прочистувањте- од 40-60 м2.

Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Цена:
Цена без ДДВ: 22.999,00 ден
Цена: 22.999,00 ден

Blueair Classic 205 Air Purifier со HEPASilent Филтрација ...

Прочистувач на воздух Blueair CLASSIC 205
Цена:
Цена без ДДВ: 23.599,00 ден
Цена: 23.599,00 ден

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Цена:
Цена без ДДВ: 25.599,00 ден
Цена: 25.599,00 ден
Страница 1 од 2