fbpx

Правосмукалки

Лесна, безжична рачна правосмукалка.

Dirt Devil DD 698-3 правосмукалка на батерија
Цена:
Цена без ДДВ: 15.999,00 ден
Цена: 15.999,00 ден

Правосмукалка на вода со Hepa филтер и моќност 2400 W.

Правосмукалка на вода Arnica Bora 5000
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден

Висока филтрација благодарение на филтер за излез на воздух ...

Rowenta RO-3753EA правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 7.990,00 ден
Цена: 7.990,00 ден

Опремени со двоен ХЕПА филтер, правосмукалките на Gorenje ...

Gorenje VC2303RCYIV правосмукалка HEPA
Цена:
Цена без ДДВ: 6.590,00 ден
Цена: 6.590,00 ден

Опремени со двоен ХЕПА филтер, правосмукалките на Gorenje ...

Gorenje VC2102BCYIV правосмукалка HEPA
Цена:
Цена без ДДВ: 6.290,00 ден
Цена: 6.290,00 ден

Правосмукалка со филтер со вода за прашина.

Frozzini VC-X6 правосмукалка на вода
Цена:
Цена без ДДВ: 5.990,00 ден
Цена: 5.990,00 ден

Правосмукалка со филтер со вода за прашина.

Frozzini ZTO418A правосмукалка на вода
Цена:
Цена без ДДВ: 5.290,00 ден
Цена: 5.290,00 ден

Правосмукалка со моќност 800 W.

Iskra SL800 Циклонска правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 4.599,00 ден
Цена: 4.599,00 ден

Рачна правосмукалка со моќност 600 W.

Iskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден

Погодна за чистење на камини, печки, скари и оџаци.

Правoсмукалка за пепел Iskra ZN1601-20L
Цена:
Цена без ДДВ: 3.990,00 ден
Цена: 3.990,00 ден

Правосмукалка со висока усисна моќ.

Рачна правосмукалка Iskra BR-2201B10
Цена:
Цена без ДДВ: 3.690,00 ден
Цена: 3.690,00 ден

Електрична вертикална правосмукалка.

Conti Ares CSC-207 правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.790,00 ден
Цена: 2.790,00 ден

Правосмукалка со висока усисна моќ.

Iskra BR-11B6 рачна правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.690,00 ден
Цена: 2.690,00 ден

Правосмукалка со висока усисна моќ.

Iskra BR-33B4 рачна правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди