Правосмукалки

Рачна правосмукалка со 7,2 V NiMH јачина на батерија.

Rohnson R 111 рачна правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.399,00 ден
Цена: 2.399,00 ден

Електрична вертикална правосмукалка.

Conti Ares CSC-207 правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.690,00 ден
Цена: 2.690,00 ден

Правосмукалка со моќност 1800 W.

DAEWOO RC-360R правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Правосмукалка со Хепа филтер.

Gorenje VC1411B правосмукалка HEPA
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Чистач на пареа со моќност 1300W.

Iskra JC-208 Чистач на пареа
Цена:
Цена без ДДВ: 4.199,00 ден
Цена: 4.199,00 ден

Правосмукалка со филтер за вода.

Conti Bolero Plus CU-201 правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 4.290,00 ден
Цена: 4.290,00 ден

Чистач на пареа со моќност 1500W.

Iskra JC-210 Чистач на пареа
Цена:
Цена без ДДВ: 4.690,00 ден
Цена: 4.690,00 ден

Правосмукалка со филтер за вода.

Conti Clean Plus CU-205 правосмукалка со филтер за вода
Цена:
Цена без ДДВ: 4.890,00 ден
Цена: 4.890,00 ден

Циклонска правосмукалка со канистер

Iskra SL150A (Red) Циклонска правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 4.899,00 ден
Цена: 4.899,00 ден

Циклонска правосмукалка со канистер.

Iskra SL150A (Blue) Циклонска правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 4.899,00 ден
Цена: 4.899,00 ден

Правосмукалка со филтер со вода за прашина.

Frozzini ZTO418A правосмукалка на вода
Цена:
Цена без ДДВ: 4.990,00 ден
Цена: 4.990,00 ден

Правосмукалка со филтер со вода за прашина.

Frozzini VC-X6 правосмукалка на вода
Цена:
Цена без ДДВ: 5.690,00 ден
Цена: 5.690,00 ден

Опремени со двоен ХЕПА филтер, правосмукалките на Gorenje ...

Gorenje VC2303RCYIV правосмукалка HEPA
Цена:
Цена без ДДВ: 6.290,00 ден
Цена: 6.290,00 ден

Опремени со двоен ХЕПА филтер, правосмукалките на Gorenje ...

Gorenje VC2102BCYIV правосмукалка HEPA
Цена:
Цена без ДДВ: 6.290,00 ден
Цена: 6.290,00 ден

Правосмукалка на вода, за мокро и суво чистење.

Правосмукалка на вода Dynamix Aquafilter 1500
Цена:
Цена без ДДВ: 6.790,00 ден
Цена: 6.790,00 ден

Правосмукалка на вода со Hepa филтер и моќност 2400 W.

Правосмукалка на вода Arnica Bora 5000
Цена:
Цена без ДДВ: 7.799,00 ден
Цена: 7.799,00 ден

Висока филтрација благодарение на филтер за излез на воздух ...

Rowenta RO-3753EA правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 7.990,00 ден
Цена: 7.990,00 ден

Со филтер за вода и способност за миење на тепици, тапацир ...

Conti Clean Robot CHY-204 правосмукалка со филтер за вода
Цена:
Цена без ДДВ: 8.299,00 ден
Цена: 8.299,00 ден