Пегли

Пегла на пареа со моќност 1200 W.

Пегла на пареа ECG NZ-212
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Пегла на пареа со моќност 2000 W.

Пегла на пареа ECG NZ-190
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Пеглата Галет привлекува внимание со својот елегантен и ...

Пегла на пареа Gallet 372
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Пегла на пареа со моќност 1800 W.

Пегла на пареа Gorenje SIH 1800BT
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден

Пегла на пареа со моќност 2200 W.

Пегла на пареа Lafe LAF-02
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден

Mondial пегла на пареа за ВИП грижа за вашата облека.

Пегла на пареа Mondial F40
Цена:
Цена без ДДВ: 2.199,00 ден
Цена: 2.199,00 ден

Пегла на пареа со моќност 2600 W.

Пегла на пареа Lafe ZPH-001
Цена:
Цена без ДДВ: 2.199,00 ден
Цена: 2.199,00 ден

Патна пегла со моќност 1000 W.

Пегла на пареа Travel Rowenta DA1510F2
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Елегантна и моќна пегла, која го олеснува пеглањето.

Пегла на пареа Grundig SI-6450
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Пегла на пареа со моќност 2.700 W.

Пегла на пареа Gorenje SIT2700RI
Цена:
Цена без ДДВ: 3.790,00 ден
Цена: 3.790,00 ден

Специјално дизајниран за поедноставување на пеглањето.

Пегла на пареа TEFAL FV4944E0
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден

Пегла-генератор на пареа со моќност 2300 W.

Пегла на пареа TEFAL GV4630
Цена:
Цена без ДДВ: 8.200,00 ден
Цена: 8.200,00 ден