fbpx

Миксери

Миксер со моќност 300 W.

Миксер MAX RM 3511
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Миксер со моќност 300 W.

Миксер AD 4201 G
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Миксер со моќност 200 W.

Миксер SEVERIN HM 3827
Цена:
Цена без ДДВ: 2.190,00 ден
Цена: 2.190,00 ден

Миксер со моќност 300 W.

Sliki-za-web2019_1-Recovered-84
Цена:
Цена без ДДВ: 2.299,00 ден
Цена: 2.299,00 ден

Миксер со моќност 300 W.

Миксер AD 4205 B
Цена:
Цена без ДДВ: 2.299,00 ден
Цена: 2.299,00 ден

Миксер со моќност 400 W.

Миксер SEVERIN HM 3832
Цена:
Цена без ДДВ: 2.390,00 ден
Цена: 2.390,00 ден

Миксер со моќност 345 W.

Миксер Gorenje 360 CW
Цена:
Цена без ДДВ: 2.690,00 ден
Цена: 2.690,00 ден

Миксер со моќост 300 W.

Миксер Adler AD 4212
Цена:
Цена без ДДВ: 2.699,00 ден
Цена: 2.699,00 ден

Миксер од од нерѓосувачки челик.

Миксер Severin 3830
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Миксер со моќност 450 W.

Миксер Gorenje 420 CW
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Миксер со моќност 450 W.

Миксер Gorenje M 460 CBK
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Black up Line Рачен миксер

Миксер Gorenje MRP 330 B
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Миксер со моќност 300 W и сад за матење

 Миксер со постоље AD 4202
Цена:
Цена без ДДВ: 3.490,00 ден
Цена: 3.490,00 ден

Миксер со моќност 300 W и сад за матење

 Миксер со постоље AD 4206
Цена:
Цена без ДДВ: 3.490,00 ден
Цена: 3.490,00 ден

Миксер со моќност 300 W и сад за матење.

Миксер со постоље SEVERIN HM 3810
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Миксер со моќност 450 W.

Миксер со блендер BOSCH MFQ 36440 S
Цена:
Цена без ДДВ: 3.599,00 ден
Цена: 3.599,00 ден

Миксер со моќност 400 W.

Миксер Severin HM 3826
Цена:
Цена без ДДВ: 3.699,00 ден
Цена: 3.699,00 ден

Миксер со моќност 450 W и сад за матење.

Sliki-za-web2019_1-452
Цена:
Цена без ДДВ: 4.990,00 ден
Цена: 4.990,00 ден
Страница 1 од 2