Фритези, готвачи и дехидратори

Gallet варилник за ориз е практичен помошник во кујната, ...

GALLET RC 150 апарат за варење ориз
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Електрична тава со нелеплива површина.

Електрична тава Iskra EPP-34-A
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Со дехидраторот Gallet DES 120 можете да подготвувате ...

GALLET DES 120 дехидратор за овошје, зеленчук и чаеви
Цена:
Цена без ДДВ: 3.599,00 ден
Цена: 3.599,00 ден

За подгтовка на здрави и вкусни оброци.

Конвекционен ростер ISKRA KP-618
Цена:
Цена без ДДВ: 3.799,00 ден
Цена: 3.799,00 ден

Повеќенаменски готвач.

Iskra HM-10 мултифункционален готвач
Цена:
Цена без ДДВ: 4.400,00 ден
Цена: 4.400,00 ден

Iskra HP-MT01 е исклучително корисна алатка која сигурно ќе ...

Iskra HP-MT01 мултифунционален пекач
Цена:
Цена без ДДВ: 4.799,00 ден
Цена: 4.799,00 ден

Крцкави и вкусна пржена храна со масло и без масло.

TEFAL FX-100015 air фритеза
Цена:
Цена без ДДВ: 9.999,00 ден
Цена: 9.999,00 ден

Апарат за подготовка на ладно цедено масло.

Gorenje OP650W Апарат за цедење масло
Цена:
Цена без ДДВ: 17.990,00 ден
Цена: 17.990,00 ден