fbpx

Блендери, чопери и шејкери

Одличен, лесен рачен блендер.

Iskra SW-218 рачен блендер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој ...

Iskra HB-01 Мини блендер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.399,00 ден
Цена: 1.399,00 ден

Рачен блендер со моќност 200 W.

Рачен блендер AD 4610 G
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден

Рачен блендер со моќност 200 W.

Рачен блендер AD 4610 R
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Одличен, лесен рачен блендер.

Iskra SW-288 Рачен блендер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Рачен блендер со моќност 200 W.

Рачен блендер AD 4602
Цена:
Цена без ДДВ: 1.620,00 ден
Цена: 1.620,00 ден

Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој ...

Iskra HB-01S Мини блендер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Електричен повеќе наменски сецко.

Iskra SW-817A Сецко
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Одличен, лесен рачен блендер.

Iskra HB 08 Рачен блендер-пасатор
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Сецко со моќност 600 W.

Блендер сецко MAX CH 5021
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Рачен блендер со моќност 200 W и отстранлива рачка.

Рачен блендер AD 4604
Цена:
Цена без ДДВ: 2.249,00 ден
Цена: 2.249,00 ден

Рачен блендер со моќност 200 W.

Рачен блендер AD 4617 G
Цена:
Цена без ДДВ: 2.249,00 ден
Цена: 2.249,00 ден

Сецко со моќност 260 W.

Блендер сецко SEVERIN UZ 3861
Цена:
Цена без ДДВ: 2.490,00 ден
Цена: 2.490,00 ден

Стоечки блендер со капацитет од 1.2 л.

Стоечки блендер MAX JB 7021
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Со моќност 250W и две чаши.

Стоечки блендер AD 4054G
Цена:
Цена без ДДВ: 2.599,00 ден
Цена: 2.599,00 ден

Сецко со моќност 450 W.

Блендер Сецко PHILIPS HR 1393
Цена:
Цена без ДДВ: 2.899,00 ден
Цена: 2.899,00 ден

Уредот може да се користи како рачен блендер и блендер со ...

Блендер сет AD 4620
Цена:
Цена без ДДВ: 3.290,00 ден
Цена: 3.290,00 ден

Стоечки блендер со моќност 500 W.

Стоечки блендер CR 4069
Цена:
Цена без ДДВ: 3.590,00 ден
Цена: 3.590,00 ден
Страница 1 од 2