fbpx

Апарати за варење јајца

Со капацитет за варење на 7 јајца истовремено.

Апарат за варење јајца CR 4482
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Со капацитет за варење на 7 јајца истовремено.

Апарат за варење јајца AD 4459
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Брзо и без напор подгответе совршен појадок, но и состојки ...

Апарат за варење јајца AD 4486
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди