fbpx

Апарати за леб и тестенини

Апарат со 11 програми за различни видови печење.

Апарат за печење леб Severin 3990
Цена:
Цена без ДДВ: 5.599,00 ден
Цена: 5.599,00 ден

Апарат со 15 програми за различни видови печење.

Апарат за леб Gorenje 910 WII
Цена:
Цена без ДДВ: 6.500,00 ден
Цена: 6.500,00 ден

Апарат за леб со 12 различни програми.

Апарат за леб Gorenje 1210 BK
Цена:
Цена без ДДВ: 7.600,00 ден
Цена: 7.600,00 ден

Апарат за леб со 16 програми.

Апарат за леб Gorenje 1600 WG
Цена:
Цена без ДДВ: 8.500,00 ден
Цена: 8.500,00 ден

Апарат за леб со 15 различни програми.

Апарат за леб AD 6019
Цена:
Цена без ДДВ: 9.990,00 ден
Цена: 9.990,00 ден

Апарат за леб со дводелен сад за печење.

Апарат за леб Gorenje 1400 E
Цена:
Цена без ДДВ: 10.500,00 ден
Цена: 10.500,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди