fbpx

Садови за чување храна

Сад за чување лук, со кој миризбата нема да се шири во ...

Сад за чување лук
Цена:
Цена без ДДВ: 249,00 ден
Цена: 249,00 ден

Садот во форма на салама и идеален за чување на свежината ...

Сад за чување салама
Цена:
Цена без ДДВ: 299,00 ден
Цена: 299,00 ден

Сад за чување путер со оригинален дизајн.

Сад за чување путер
Цена:
Цена без ДДВ: 299,00 ден
Цена: 299,00 ден

Сад за пармезан, кој само треба да го преместите од ...

Сад за пармезан
Цена:
Цена без ДДВ: 319,00 ден
Цена: 319,00 ден

Садот за чување на свежината на вашите омилени вкусови.

Сад за чување салама
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден

Сад за чување на свежината на сирењата.

Сад за чување сирења
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден

Атрактивен дизајн и висока употребна вредност.

Сад за салата
Цена:
Цена без ДДВ: 449,00 ден
Цена: 449,00 ден

Сад за чување на свежината на зеленчукот.

Сад за чување зеленчук
Цена:
Цена без ДДВ: 449,00 ден
Цена: 449,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди