Чаши за сладолед

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед Gelato
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед Jerba
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед Rock Bar
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед Acapulco
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед Primavera
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед Fortuna
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден