fbpx

Подароци за слава

Полна корпа со чоколади, апетисани и бонбониера.

Голема деликатесна корпа декорирана со суво овошје, апетисани, чоколадни бонбончиња и голема бонбониера Merci
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Голема корпа со Белгиски чоколади, Ferrero Rocher и вино. ...

Елеганција
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и ...

Merci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_46362
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со Leonidas 500 г. и пенливо ...

Врвно уживање
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

IMG_4602
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_4590
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминско освежување
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Неизмерна среќа
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваши пораки за поуспешен ...

Ти ја испраќам целата љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Корпа со вино, бонбониера и чоколади за честитање на ...

Среќна слава
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Вино со апетисани и чоколади во украсна кутија е секогаш ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Елегантен и посебен подарок за различни пригоди и ...

Мали алкохолни пијалоци и чоколади во корпа Cheers!
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Корпа со вино, бонбониера и чоколади за честитање на ...

Среќна слава
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Денес е посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден
Страница 1 од 2