fbpx

Вино за слава

Вино со печатена икона и порака за претстојните слави.
Вино за славаВино за слава
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава Петковден
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Вино за слава
Опис Вино Тиквеш 1 л., со предна етикета и картичка со посвета.

Претстојни слави и имендени:

14 Ноември - Св. Кузман и Дамјан,

21 Ноември - Св. Архангел Михаил,

04 Декември - Пресвета Богородица,

08 Декември - Св. Климент Охридски,

19 Декември - Св. Никола.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.