fbpx

Музички

Ксилофон за првите музички почетоци

ксилофон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Саксофон за малите љубители на музика.

саксофон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.259,00 ден
Цена: 1.259,00 ден

Гитара за малите гитаристи.

Гитара
Цена:
Цена без ДДВ: 1.459,00 ден
Цена: 1.459,00 ден

Микрофон за распеани музички ѕвезди

микрофон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Усна хармоника со 10 ноти за весело детство.

Усна хармоника со 10 ноти
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Детско пијано со кученце кое танцува.

Пијано со кученце кое танцува
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Пијано со мали тастатури за музички почетоци.

Моето мало пијано
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Пијано оркестар со слатки животни.

Пијано оркестар
Цена:
Цена без ДДВ: 2.199,00 ден
Цена: 2.199,00 ден