fbpx

Креативни

Со овие четири дрвени мини рамки за ткаење и шест бои на ...

Креативен сет за ткаење
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Овој комплет содржи жичено светло со осум LED светла, пет ...

Креативен сет за изработка на светлечки венец
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Креативен LOL сет.

Сет за боење со торбичка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден

Научете како да направите мозаици.

Креативен сет за мозаици
Цена:
Цена без ДДВ: 1.250,00 ден
Цена: 1.250,00 ден

Како да научите да сечете безбедно со такви остри ножици? ...

Креативен сет за безбедно сечење хартија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Преносна масичка со фломастери, стикери и боички.

Сет за боење со масичка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Сет со прирачник и додатоци за креативни девојчиња.

Детски креативен сет за нокти
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Дали имате предмети или празна амбалажа дома што не се ...

Креативен сет за рециклирање
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Весело илустрирана книга и десет сложувалки кои ќе им ...

Бои, книга и две сложувалки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Природата е сè, во оригинален комплет за забава, давајќи ...

Креативен сет со солено тесто
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Блескава козметички сет за совршен самовилски изглед за ...

Креативен сет за шминкање
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Навистина неверојатна кутија со сè што ви треба за да ...

Креативен сет привезоци од видео игри
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Комплет што треба да се открие за да се даде слобода на ...

Креативен сет за карпеста уметност
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Нова игра базирана на активноста на дијаманти за правење ...

Креативен сет со 3Д дизајн
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Облечете кукли во различни магнетни облеки и додатоци со ...

Креативен моден магнетен сет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Чувајте ги вашите тајни со трендовскиот дневник на Барби.

Креативен сет Тајниот дневник
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Детски сет за шминкање во украсно пакување.

Crazy Chic Сет за шминкање
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Play-Doh суши забавата ќе ги воодушеви сите мали готвачи и ...

Play-Doh сет за играње Sushi
Цена:
Цена без ДДВ: 1.690,00 ден
Цена: 1.690,00 ден
Страница 1 од 3
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.