fbpx

Чоколадни подароци

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколади и плишано мече спакувани во корпа во облик на срце.

Те гушкам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколаден аранжман во корпа за сите пригоди.

Чоколадна прегратка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Ferrero Raffaello и Kinder Surprise ќе го разубават денот ...

Среќен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Слатка награда
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Највкусните Kinder чоколади спакувани во украсна кутија.

Kinder Surprise, Kinder Delice и Kinder Country спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Изненадување за децата, но и за возрасните.

Аранжман од 12 Kinder Surprise јајца обвитани со Kinder чоколади
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Знаете некој што не сака да порасне?

Украсна кутија со 20 киндер јајца
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Kinder чоколади и Pringles чипс декорирани во форма на ...

Училишна забава
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Испратете необично изненадување.

Те сакам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го ...

Чоколадна забава
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го ...

Чоколаден свет
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Одбрани чоколадни задоволства за секоја возраст.

Kinder Surprise, Kinder Bueno и Kinder чоколади во Киндер корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Испратете необично изненадување.

Чоколаден аранжман со Kinder чоколади, бонбони и лижавчиња Chupa Chups
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Киндер чоколади аранжирани во облик на училишно ранче во ...

Киндер ранче со прибор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Киндер чоколади, Kinder Bueno, Ferrero Raffaello, Milky Way ...

Чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Киндер торта за љубителите на чоколади.

Киндер торта
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Чоколадно срце обвиткано со Kit Kat чоколади и наполнето со ...

Kit Kat чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
Страница 1 од 2