fbpx

Женски сетови за подарок

Сетот содржи EDP 50 ml и EDP 10 ml.

ARIANA GRANDE Cloud Gift Set
Цена:
Цена без ДДВ: 4.950,00 ден
Цена: 4.950,00 ден

Сетот содржи EDT 100 ml, EDT 15 ml и гел за туширање100 ml.

CALVIN KLEIN CK One Gift Set
Цена:
Цена без ДДВ: 5.100,00 ден
Цена: 5.100,00 ден

Сетот содржи EDT 100 ml, гел за туширање 100 ml и торбичка.

DSQUARED2 Red Wood Gift Set
Цена:
Цена без ДДВ: 5.800,00 ден
Цена: 5.800,00 ден

Сетот содржи EDP 90 ml, EDP 15 ml и лосион за тело 75 ml.

ARMANI My Way Gift Set
Цена:
Цена без ДДВ: 10.700,00 ден
Цена: 10.700,00 ден