fbpx

Машки сетови за подарок

Сетот содржи EDT 100 ml, гел за туширање 200 ml и ...

GUESS 1981 for Men Giftset
Цена:
Цена без ДДВ: 4.650,00 ден
Цена: 4.650,00 ден

Сетот содржи EDT 100 ml, EDT 15 ml и гел за туширање100 ml.

CALVIN KLEIN CK One Gift Set
Цена:
Цена без ДДВ: 5.100,00 ден
Цена: 5.100,00 ден

Сетот содржи EDT 50 ml и гел за туширање 100 ml.

HUGO BOSS The Scent Gift Set
Цена:
Цена без ДДВ: 5.700,00 ден
Цена: 5.700,00 ден

Сетот содржи EDT 105 ml, дезодоранс 50 ml, гел за туширање ...

ARMAF Club de Nuit Intense Man Giftset
Цена:
Цена без ДДВ: 5.940,00 ден
Цена: 5.940,00 ден

Сетот содржи EDT 100 ml и гел за туширање 80 ml.

HERMES Terre D’Hermes Giftset
Цена:
Цена без ДДВ: 8.750,00 ден
Цена: 8.750,00 ден