Машинки за шишање и бричење

За непречено и ефикасно отстранување на влакната од носот и ...

Мини тример Grundig MT-3910
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден

Со сечиво со висок квалитет и острина за безболно ...

Мини тример Iskra MR-700
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Машинка за шишање, потстрижување, обликување, трим и ...

Машинка за шишање Iskra QR8918 (White)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Машинка за шишање, потстрижување, обликување, трим и ...

Машинка за шишање Iskra QR8918 (Black)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Со литиум-јонска батерија на полнење.

Батериска машинка за шишање Iskra RFC-1306 (Blue)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Со литиум-јонска батерија на полнење.

Батериска машинка за шишање Iskra RFC-1306 (Black)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Со високо-квалитетна глава за сечење од нерѓосувачки челик.

Машинка за шишање и бричење Grundig MC-3340
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Со високо-квалитетна глава за сечење од нерѓосувачки челик.

Машинка за шишање и бричење Grundig MC-3140
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

ЕТА Бруно е мултифункционален тример сет кој комбинира 5 ...

Машинка за шишање и бричење ETA Bruno 6342 90000 5 во 1
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

За високо квалитетен и мек допир по завршувањето.

Машинка за шишање и бричење Grundig MC-6040
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Нов вид на контрола на допир за лесно прилагодување на ...

Машинка за шишање и бричење Grundig MC-7240
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден