Масажери за лице и нозе

Четката за лице со технологијата на звучен пулс истовремено ...

Масажер и чистач на лице Lafe 46518
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 699,00 ден

Уживајте во мекоста на нозете и заборавете на непријатност.

Scholl Velvet Smooth Pink апарат за стругање пети
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Уживајте во мекоста на нозете и заборавете на непријатност.

Veet SENSITIVE PRECISION женски тример
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден

Laica PC3004 Сет за маникир и педикир

Laica PC3004 Сет за маникир и педикир
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Масажер за стопала со вибрации и инфраред масажа.

Масажер за нозе Lafe MFS-002
Цена:
Цена без ДДВ: 2.099,00 ден
Цена: 2.099,00 ден

Хидромасажер кој за кратко време релаксира и нуди пријатно ...

Хидромасажер за нозе Laica PC1017
Цена:
Цена без ДДВ: 2.999,00 ден
Цена: 2.999,00 ден

Масажер со додатоци и џакузи со меурчиња за подобар педикир.

Масажер за нозе Revlon RV 702
Цена:
Цена без ДДВ: 3.299,00 ден
Цена: 2.490,00 ден