fbpx

Накит

Сребрено ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Bird
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Сребрено ланче со впечатливи Swarovski Elements ...

Ланче Infinity
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Софистицирано ланче со Swarovski Elements кристали.

Ланче Emerald green
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Сребрено ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ленче Reflection
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Женствени сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Circle Crystal
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Женствени сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Four Leafs
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Елегантни сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Blue Crystal
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Софистицирани сребрени обетки со Swarovski Elements ...

Обетки Silver Beauty
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Впечатливи сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Pearl White
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Женствени сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Silver Drops
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Уникатни сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Crystal White
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Нежни сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Crystal Hearts
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Впечатливи сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Charm
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Нежни сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки Hearts
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Нежни сребрени обетки со Swarovski Elements кристали.

Обетки White Flowers
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Уникатно ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.

Ланче Rose Lover
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Софистицирано ланче со Swarovski Elements кристали.

Ланче Royal Blue
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Впечатливи сребрени обетки со Swarovski Elements ...

Обетки Snow White
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден
Страница 5 од 7
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.