fbpx

Детска програма

Гумена топка со дијаметар 61 см.

intex-59050-ball-800x800
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Детски чамец Winnie the Pooh.

intex-58394-800x800
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Детски базен за летни доживувања.

56451-detski-bazen-800x800
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Детски базен со настрешница.

58415-Detski-bazen-winnie-the-pooh-800x800
Цена:
Цена без ДДВ: 1.190,00 ден
Цена: 1.190,00 ден

Удобен душек за кампување за деца.

66810-2
Цена:
Цена без ДДВ: 3.190,00 ден
Цена: 3.190,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди