Бизнис

Ова е книга за сите борци. Книга за луѓето кои не се ...

Коста Петров Нашето последно кафе
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден

Тајните на продавањето што ги употребуваат експертите и ...

Ник Констабл - Тајни на продавањето
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Тајните на лидерството што ги употребуваат експертите и ...

Мајкл Хит Тајни на лидерството
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Паун во земјата на пингвините дава проникливи видувања во ...

Галагер Хејтли и Ворен Шмит Паун во земјата на пингвините
Цена:
Цена без ДДВ: 300,00 ден
Цена: 300,00 ден

Марк Закерберг, детето гениј, го напушта Харвард за да го ...

Марк Закерберг Момчето милијардер
Цена:
Цена без ДДВ: 330,00 ден
Цена: 330,00 ден

“Напред!” на Хауард Шулц е една од најважните книги за ...

Хауард Шулц - Напред
Цена:
Цена без ДДВ: 330,00 ден
Цена: 330,00 ден

Дали сакате да бидете посебни или невидливи?

Сет Годин Пурпурна крава
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Секој сака услуга со пет ѕвезди. Тоа е најсигурниот начин ...

Мајкл Хепл Услуга од пет ѕвезди за буџет од една
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Повеќе од петнаесет години најуспешните компании и ...

Робин Шарма Лидер без титула
Цена:
Цена без ДДВ: 380,00 ден
Цена: 380,00 ден

Да дадеш добар совет е барем еднакво тешко како и да добиеш ...

Харви Мекеј Како да пливате со ајкули
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Што е потребно за да ги претворите идеите во акција? Кои се ...

Гај Кавасаки Уметноста на почетокот
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

За да бидете успешни не е потребно да сте родени под среќна ...

Брајан Трејси Без оправдување!
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Во својата книга Како да станете вистински лидер, Џон ...

Џон Максвел Како да станете вистински лидер
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Бизнис-стилот на Ричард Бренсон не ги открива само тајните ...

Дес Диарлав Бизнис-стилот на Ричард Бренсон
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

СЕКОЈ МОЖЕ е хроника за остварување на сонот на двајца ...

Сахар и Боби Хашеми Секој може
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Мисли и збогати се е можеби најважната книга за успехот ...

Наполеон Хил Мисли и збогати се
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Посакувате ли поголема самодоверба и храброст за да бидете ...

Скот Вентрела Моќта на позитивното мислење во бизнисот
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

„7 Навики на успешните луѓе“ е обемна програма за развивање ...

Стивен Кови 7 Навики на успешните луѓе
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден
Страница 1 од 2