Музички

Музичка пластична флејта.

Флејта
Цена:
Цена без ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Пластична усна хармоника за малите музичари.

Пластична усна хармоника
Цена:
Цена без ДДВ: 290,00 ден
Цена: 290,00 ден

Саксофон за малите љубители на музика.

Саксофон
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Дрвена флејта со 28 тонови.

Дрвена флејта
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Идеален инструмент за деца кои сакаат дувачки инструменти.

Труба
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден

Ксилофон со осум ноти.

Ксилофон
Цена:
Цена без ДДВ: 600,00 ден
Цена: 600,00 ден

Кларинет со димензија 42 см.

Кларинет
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Тапан со удиралки и лента.

Тапан
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Флексибилна клавијатура која се витка и може да ја понесете ...

Пиано Play and Roll
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Сет од два микрофони и DVD со 18 песни.

Караоке сет
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден