fbpx

Друштвени игри

Комплетот содржи 100 картички со слики од прекрасни ...

Меморија Животни
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден

Комплет игри кои ја стимулираат детската логика.

Едукативна игра Градот
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Домино е традиционална игра за вежбање на меморијата и ...

Trefl домино
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Бројки е едукативна игра која ќе им помогнат на децата да ...

Trefl малиот истражувач - бројки
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Часовникот е едукативна игра што им помага на вашите деца ...

Trefl малиот истражувач - часовник
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Игра меморија за развивање на детските умствени капацитети.

Дрвена игра: Запомни и погоди
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден

Големи, тематски загатки со отворање прозорци.

Trefl Flip - Flap Космос
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Завртете ги коцките, поместете го пиончето, бутнете ги ...

Trefl Ludo 2во1 Paw patrol
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден

Помогнете им на Маша и нејзините пријатели да ги пронајдат ...

Trefl Игра Маша и Медо - Good day to you
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден

Лиценцирана Frozen 2, 2 во 1 игра од типот на Не лути се ...

Trefl 2во1 Не лути се човече Frozen
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден

Едукативна игра од Монтесори колекцијата која им помага на ...

Монтесори Куќа со животни
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден

Барби и нејзините пријатели тргнаа кон Земјата на слатките ...

Trefl Barbie Sweetville
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден

Искрши ја коцката и направи го скелетот на T rex.

I`am genius: T rex диносаурс
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден

Бидете најбрзи и најагилни и бидете првиот што ќе ги ...

Trefl друштвена игра Octopus party
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Сетот содржи и книга со игри, како и веселото и светкаво ...

Lisciani 50 едукативни игри со морковче
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Сет од 7 книги, по една за секој ден.

Lisciani Една книга за секој ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.690,00 ден
Цена: 1.690,00 ден

Дали се осмелувате од заспаното лудо куче да извлечете што ...

Trefl Друштвена игра Mad dog
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди