fbpx

Деликатесни корпи

Корпа со Corona пива, Ferrero чоколади и чоколадни пралини.

Beer and Cheer
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Чоколадно срце обвиткано со Kit Kat чоколади и наполнето со ...

Kit Kat чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и ...

Merci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Вистинско изненадување за сите возрасти.

Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите внимание.

Благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман со Ferrero Rocher
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Корпа со персонализирани пораки, букет гриоти и Ferrero ...

Вљубена симфонија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Извонреден вегански подарок.

Веганска радост
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со високо квалитетно вино.

Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Вино и љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.

Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминско освежување
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со пенливо вино и бонбониери ...

Волшебни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Успешно изненадување со корпа со вино, Ferrero Rocher и ...

Волшебен момент
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа за честитање на разновидни ...

Уживај во празниците
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден
Страница 1 од 7