Цветни корпи

Нежен цветен аранжман.

Мало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Цветен аранжман со ружи спакуван во украсна корпа.

Цветен поздрав
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Цветен аранжман со ружи спакуван во украсна корпа.

Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Уникатна цветна корпа за честитање на најубавите настани.

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Развеселете ги најсаканите со цветна корпа и ваша лична ...

Имај најубав ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Нежен, разнобоен аранжман во украсна корпа.

За мојата принцеза
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Раскошен цветен аранжман во украсна корпа.

Честит роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Нежен цветен аранжман за посебни личности.

Цветен сон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Нежен цветен аранжман за посебни личности.

Во моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Совршен цветен аранжман за роденденско изненадување.

Цветен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Совршен цветен аранжман за роденденско изненадување.

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Уникатна цветна корпа за честитање на најубавите настани.

Те сакам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Уникатна цветна корпа за честитање на најубавите настани.

Прекрасен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Раскошен цветен аранжман за посебни личности.

Ти си извонредна жена
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Раскошен цветен аранжман со орхидеи во украсна корпа.

Цветна композиција
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Нежен цветен аранжман со рози спакуван во украсна корпа.

Букет Насмевни се за мене
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Совршен цветен аранжман за роденденско изненадување.

Ѕвезда на денот
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Раскошен цветен аранжман во украсна корпа.

Букет Слатко изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден
Страница 1 од 2
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.