fbpx

Машини за садови

Вградна машина за садови со капацитет 12 комплети.

вокс
Цена:
Цена без ДДВ: 15.990,00 ден
Цена: 15.990,00 ден

Вградна машина за садови со капацитет 9 комплети.

горење2
Цена:
Цена без ДДВ: 18.190,00 ден
Цена: 18.190,00 ден

Вградна машина за садови со капацитет 10 комплети.

вбеко
Цена:
Цена без ДДВ: 18.999,00 ден
Цена: 18.999,00 ден

Вградна машина за садови со капацитет 10 комплети.

беко2
Цена:
Цена без ДДВ: 18.999,00 ден
Цена: 18.999,00 ден

Вградна машина за садови со капацитет 12 комплети.

bosh
Цена:
Цена без ДДВ: 19.999,00 ден
Цена: 19.999,00 ден

Вградна машина за садови со капацитет 12 комплети.

vgorenje
Цена:
Цена без ДДВ: 20.690,00 ден
Цена: 20.690,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди