fbpx

Машини за сушење алишта

Кондезациска машина за сушење со капацитет 8 кг.

аристон
Цена:
Цена без ДДВ: 15.990,00 ден
Цена: 15.990,00 ден

Кондезациска Машина за сушење со капацитет 8 кг.

sindesit
Цена:
Цена без ДДВ: 19.490,00 ден
Цена: 19.490,00 ден

Машина за сушење со капацитет 7 кг.

sbeko
Цена:
Цена без ДДВ: 19.990,00 ден
Цена: 19.990,00 ден

Кондензациска машина за сушење со капацитет 7 кг.

_________________511e4b467986a1
Цена:
Цена без ДДВ: 20.490,00 ден
Цена: 20.490,00 ден

Машина за сушење со капацитет 7 кг. и енергетска класа Б.

susenje
Цена:
Цена без ДДВ: 22.750,00 ден
Цена: 22.750,00 ден