fbpx

Машини за мелење и сецкање

Лесна подготовка на смеса за вкусни плескавици, домашни ...

Iskra THMGD500A Мелница за месо (со додатоци)
Цена:
Цена без ДДВ: 5.400,00 ден
Цена: 5.400,00 ден

Машина за сецкање со едноставно управување.

Машина за сецкање Iskra FS-9017A
Цена:
Цена без ДДВ: 5.800,00 ден
Цена: 5.800,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди